Otamme jäseneksi pääsääntöisesti TYY:n jäseniä. Jäsenmaksu on 5 € kalenterivuodelta (marras-joulukuussa saa seuraavan vuoden kaupan päälle). Jäseneksi voi liittyä kursseilla, päivystyksessä tai täyttämällä jäsenlomakkeen. Jos et ole TYYläinen, kannattaa kysyä etukäteen jäsenyystilanteesta, tyok-hallitus@lists.utu.fi .

Pimiöremontin jälkeisen ajan avainsysteemi ei ole vielä selvillä, vanhat lukot on joka tapauksessa vaihdettu pois, eli vanhat avaimet voi palauttaa, ja niistä saa pantin normaalisti ainakin 2020 loppuun asti (2014 tai myöhemmin luovutetuista avaimista 15 € takaisin, sitä vanhemmista 13 €).

Tiloistamme on jäljellä vain alapimiö YO-talo A:n kellarissa. Siellä tulee olemaan:

  • tietenkin pimiö
  • jonkinlainen tietokone
  • kirjasto
  • päivystykset 1–2 krt. kuussa
  • skannerin hankkimista harkitaan.

Labraliput: 2€/4h. Labralipuilla varaat ja maksat itsellesi pimiöaikaa ja saat käyttää pimiön yhteisiä kemikaaleja. Lipuista voi käyttää puolikkaan kerrallaan. Liput liimataan varausvihkoon halutun päivän ja ajan kohdalle. Vain labralipulla varattu aika on pätevä. Pidä pimiö hyvässä järjestyksessä! Hallitus ylläpitää pimiön kemioita ja sillä on oikeus erottaa jäsen toistuvasta pimiön epäasiallisesta käytöstä. Tarjous: 10 eurolla 6 lippua!

Valokuvapaperia. Päivystyksessä on myytävänä vedostuspaperia ja usein myös filmiä.

”Tervetuloa valokuvauksen maailmaan ja pimiöiden hämärään! (Olli Tuomola, 1993)”