Mikä tekee kuvan? – työpaja kuvan voimasta 27.5.

Perjantaina 27.5. klo 18 alkaen pidetään työpaja kuvan voimasta. Ajatuksena on esitellä suosikkikuvia/suosikkikuvaajien tuotantoa ja keskustella niistä. Mikä kuvassa viehättää? Mikä tekee kuvasta hyvän? Miten kuva on otettu? Miten voisin hyödyntää tyyliä/tapoja omassa kuvaustekniikassani?

Ota vaikka mukaasi valokuvia ja valokuvakirjoja, tai kirjamerkkaa jokin hieno nettigalleria joka voidaan esittää työpajassa.

Aloitamme käymällä läpi hivenen pitkään roikkuneen valokuvahaasteen sadon (teema: ”Kolme”, vielä ehtii napsia!). Tämän jälkeen voidaan ihailla nettigallerioita suurelta ruudulta (salissa on projektori). Seuraavaksi siirrytään sään salliessa ulos pehmeälle piknikpeitolle katselemaan paperikuvia ja valokuvakirjoja.

Tyok tarjoaa osallistujille syötävää ja nestemäistä virvoketta, ja mikä parasta, tapahtuma on jäsenille maksuton! Aloituspaikkana on luentosali Edu2, piknikille mennään johonkin lähipuistoon.

Kuvamateriaalia ei toki ole pakko tuoda mukanaan, vaan paikalle sopii tulla ihan vaan hengailemaan ja nauttimaan pieteetillä paistetusta perjantaipizzasta!

Tervetuloa mukaan!